4 x 5 perc, hogy weboldala megújulhasson!

Kíváncsi, hogy mit nyújtunk?

Az alábbi pontokban megtalálja a Web-Plasztika főbb szolgáltatásait!

Célzott, trendy, modern design

A kitöltött kérdőíve adataira támaszkodva, valamint figyelembe véve az Ön tevékenységi körét és a célközönségének ízlését és igényeit, adunk alternatívákat, hogy ki tudja választani az Önnek tetsző designt.

Reszponzív, mobilbarát weboldal

Csakis olyan kiváló minőségű HTML5 weboldalakat készítünk, melyek éppoly jól használhatóak okostelefonon, táblagépen vagy nagy felbontású monitoron.

Keresőoptimalizálás

Figyeljük, követjük és alkalmazzuk a keresőoptimalizálási normákat, hogy az Ön tevékenységi körében minél jobb pozícióban listázzák a keresőoldalak.

Felhasználóbarát tartalomkezelő

Sok éves tervezői és fejlesztői tapasztalatunkat és hozzáértésünket beleadtuk, hogy minden felhasználó számára érthető és könnyen kezelhető szerkesztői felületet készítsünk.

Ingyenes induló tartalom feltöltés

Vállaljuk, hogy a jelenlegi weboldalának tartalmát feltöltjük az új oldala alá, ha szükséges újraformázzuk, újraméretezzük képeit, hogy a lehető legjobban illeszkedjen az új designba.

Gyors, nyílt forrású rendszer

Routerunner CMS-el készülő weboldalaink kis erőforrás igényűek, valamint rugalmasan és könnyen fejleszthetők már közepes programozói tudással is.

Kérés esetén

Egyedi design készítés

Nem azt várjuk, hogy mondja meg milyen legyen, csak azt, hogy mi a célja és mi megtervezzük azt a designt, amivel elérheti.

Arculat tervezés

Ha cégének új arculatot szeretne, akkor célszerű az új weboldallal egységesre tervezni és azzal párhuzamosan bevezetni.

Rendszertervezés

Nem ugrunk bele semmilyen nagyobb fejlesztésbe konkrét tervek nélkül, segítünk megtervezni a működést és a javaslatainkat sem tartjuk meg magunknak.

Rugalmas webfejlesztés

Nincs lehetetlen, nem találkoztunk még minden webfejlesztési feladattal, de minden problémát megvizsgálunk és ha már belekezdtünk, meg is oldjuk.

Operátori szolgáltatások

Ha nincs ideje a tartalommal vagy a moderálással foglalkozni weboldalán, vagy grafikai munkákra van szüksége, szintén a segítségére lehetünk.

Tárhely szolgáltatás

Ha nem lenne megelégedve tárhely szolgáltatójával vagy esetleg megszakadt a kapcsolata vele, mi is biztosítani tudjuk Önnek a tárhelyét és minden szükséges papírt kitöltve adunk át, így csak néhány aláírásra van szükség.

Kíváncsi, hogy mennyire egyszerű dolga lesz a weboldala újragondolásával?

Olvasson tovább