4 x 5 perc, hogy weboldala megújulhasson!

Routerunner CMS

Sok éves webfejlesztési és tervezési tapasztalatunk gyümölcse a saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk, melyben ugyanolyan könnyű és gördülékeny weboldalakat fejleszteni, mint szerkeszteni azokat.

Routerunner CMS

Tartalom szerkesztés a Routerunnerben

Rendszerünk legnagyobb előnye, hogy egyik felhasználónak sem kell egy idegen felhasználói felületet megtanulnia, hogy szerkeszthesse weboldalát hiszen maga a weboldal egyben a szerkesztői felület is. Szerkesztői bejelentkezés után nem kell mást tennie, mint odanavigál a weboldalán ahol szerkeszteni szeretne, majd egy gombnyomásra a szöveges részek átváltanak szövegszerkesztői felületre, a képek vághatók, méretezhetők lesznek vagy kiválaszthatja, hogy milyen új tartalmat akar hozzáadni.

Funkcionalitás, rugalmasság

Mivel magunk is több, mint 10 éve foglalkozunk webfejlesztéssel, tudjuk hogy milyen lehetőségekre és nehézségekre kell felkészíteni egy tartalomkezelő rendszert. És mivel magunk is foglalkozunk tartalom-menedzseléssel, ezért azt is tudjuk hogy milyen nehézségeket okozhat ha ilyen-olyan szabályokat, kisebb-nagyobb korlátokat kell betartani vagy csak megjegyezni, hogy például amit a tartalomkezelő rendszer portfolionak hív azt én galériának.

A Routerunner CMS-ben minden egyes típust személyre lehet szabni, mind a megnevezésüket, mind a típushoz tartozó tulajdonságokat, mind az egyes típusok egymáshoz való viszonyát.

Háttérmunkálatok

A Routerunner CMS felületén keresztül tudja elintézni a weboldalához kapcsolódó összes feladatát, mint például a hírlevelek küldése, webshop megrendelések feldolgozása de ugyanitt lehet moderálni vagy jóváhagyni a hozzászólásokat és szintén itt tudja állítani hogy melyik felhasználónak mihez legyen joga. Ezeknek a felületeknek a tervezésére is legalább annyi energiát fordítunk, mint a CMS alap funkcióira, így ezek használatához sincs szükség magasabb szintű informatikai tudásra, de ha valahol mégis elakadna, ügyfélszolgálatunkon szívesen segítünk.

Webfejlesztésről nem csak programozóknak

Nyílt forrású CMS-ünkben az útvonal alapú, strukturált felépítés segíti jól elkülöníteni az egyes tartalmi elemeket, lehetővé teszi többféle kimenet megjelenítését (például AB tesztek használatát) és teszi mindezt kis erőforrás igény mellett.

Egy pár oldalas dokumentációt követve nem csak programozók tudják használni a Routerunner CMS-t, hanem akár sitebuilderek vagy kezdő web designerek is.

Ügyfélszolgálat

Az intuitív, jól megtervezett felhasználói felületeink garantálják, hogy minden felhasználó egyszerűen, különösebb informatikai tudás nélkül tudja szerkeszteni, karbantartani weboldalának tartalmát.

Azonban bárkinél előfordulhat, hogy valamiben elakad és segítségre van szüksége. Ilyenkor kereshet a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken, szívesen segítünk.

Garancia, verziókövetés

Mivel a rendszerünk nyílt forrású és bárki által szabadon módosítható, ezért csak azért tudunk garanciát vállalni, amit mi végeztünk el. A módosítatlan CMS-re és oldalfelépítésre 12 hónap garanciát és örökös ingyenes verziókövetést biztosítunk mindaddig, amíg a Routerunner CMS-t fejlesztjük … és mivel a rendszerünk alapjait olyan jól sikerült megírnunk, hogy amíg a weboldalak HTML kódban íródnak, addig fejleszteni is fogjuk.

A verziókövetést szintén csak addig tudjuk vállalni, amíg nem változtattak a CMS alapjain, hiszen az esetleges módosítások felülírása hibát okozhat az oldal működésében.  

Appetizer

A közeljövőben egy vendéglátásra specializált keretrendszert fogunk bemutatni, mely magában foglalja a vendéglátó hely weboldalát, annak szerkesztését és temérdek marketinget elősegítő funkciót. Természetesen az Appetizer alapjait is a Routerunner CMS fogja biztosítani.

De minderről hamarosan többet is megtudhat oldalunkon.

DirectMail

Hírlevél küldő alkalmazásunkban csoportosan küldheti ki hírlevél kampányait, melyeken e-mail címenként követheti, hogy megnyitották-e, kattintottak-e valamire vagy sem.

Dinascope

Korábbi tartalomkezelő rendszerünk, melynek kissé elavultá vált időközben, de nosztalgia miatt megtartottuk bemutató oldalát, melyet Ön is megnézhet az alábbi linken:

http://retroscope.hu/dinascope