4 x 5 perc, hogy weboldala megújulhasson!

Routerunner CMS

Sok éves webfejlesztési és tervezési tapasztalatunk gyümölcse a saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk, melyben ugyanolyan könnyű és gördülékeny weboldalakat fejleszteni, mint szerkeszteni azokat.

Routerunner CMS

Tartalom szerkesztés a Routerunnerben

Rendszerünk legnagyobb előnye, hogy egyik felhasználónak sem kell egy idegen felhasználói felületet megtanulnia, hogy szerkeszthesse weboldalát hiszen maga a weboldal egyben a szerkesztői felület is. Szerkesztői bejelentkezés után nem kell mást tennie, mint odanavigál a weboldalán ahol szerkeszteni szeretne, majd egy gombnyomásra a szöveges részek átváltanak szövegszerkesztői felületre, a képek vághatók, méretezhetők lesznek vagy kiválaszthatja, hogy milyen új tartalmat akar hozzáadni.

Funkcionalitás, rugalmasság

Mivel magunk is több, mint 10 éve foglalkozunk webfejlesztéssel, tudjuk hogy milyen lehetőségekre és nehézségekre kell felkészíteni egy tartalomkezelő rendszert. És mivel magunk is foglalkozunk tartalom-menedzseléssel, ezért azt is tudjuk hogy milyen nehézségeket okozhat ha ilyen-olyan szabályokat, kisebb-nagyobb korlátokat kell betartani vagy csak megjegyezni, hogy például amit a tartalomkezelő rendszer portfolionak hív azt én galériának.

A Routerunner CMS-ben minden egyes típust személyre lehet szabni, mind a megnevezésüket, mind a típushoz tartozó tulajdonságokat, mind az egyes típusok egymáshoz való viszonyát.

Háttérmunkálatok

A Routerunner CMS felületén keresztül tudja elintézni a weboldalához kapcsolódó összes feladatát, mint például a hírlevelek küldése, webshop megrendelések feldolgozása de ugyanitt lehet moderálni vagy jóváhagyni a hozzászólásokat és szintén itt tudja állítani hogy melyik felhasználónak mihez legyen joga. Ezeknek a felületeknek a tervezésére is legalább annyi energiát fordítunk, mint a CMS alap funkcióira, így ezek használatához sincs szükség magasabb szintű informatikai tudásra, de ha valahol mégis elakadna, ügyfélszolgálatunkon szívesen segítünk.

Webfejlesztésről nem csak programozóknak

Nyílt forrású CMS-ünkben az útvonal alapú, strukturált felépítés segíti jól elkülöníteni az egyes tartalmi elemeket, lehetővé teszi többféle kimenet megjelenítését (például AB tesztek használatát) és teszi mindezt kis erőforrás igény mellett.

Egy pár oldalas dokumentációt követve nem csak programozók tudják használni a Routerunner CMS-t, hanem akár sitebuilderek vagy kezdő web designerek is.

Ügyfélszolgálat

Az intuitív, jól megtervezett felhasználói felületeink garantálják, hogy minden felhasználó egyszerűen, különösebb informatikai tudás nélkül tudja szerkeszteni, karbantartani weboldalának tartalmát.

Azonban bárkinél előfordulhat, hogy valamiben elakad és segítségre van szüksége. Ilyenkor kereshet a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken, szívesen segítünk.

Garancia, verziókövetés

Mivel a rendszerünk nyílt forrású és bárki által szabadon módosítható, ezért csak azért tudunk garanciát vállalni, amit mi végeztünk el. A módosítatlan CMS-re és oldalfelépítésre 12 hónap garanciát és örökös ingyenes verziókövetést biztosítunk mindaddig, amíg a Routerunner CMS-t fejlesztjük … és mivel a rendszerünk alapjait olyan jól sikerült megírnunk, hogy amíg a weboldalak HTML kódban íródnak, addig fejleszteni is fogjuk.

A verziókövetést szintén csak addig tudjuk vállalni, amíg nem változtattak a CMS alapjain, hiszen az esetleges módosítások felülírása hibát okozhat az oldal működésében.  

Újévi üdvözlet

Újévi üdvözlet

Boldog Új Évet Kívánunk minden jelenlegi és jövőbeni ügyfelünknek és partnerünknek!

Olvassa tovább...

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

Cégünk, a Retroscope Creative 2009 óta foglalkozik webfejlesztéssel. Ez alatt az idő alatt többnyire olyan felkéréseket kaptunk, amiket vagy egyáltalán nem vagy csak nehezen lehetett volna megoldani az aktuális nyílt forrású tartalomkezelő rendszerekkel.

Ezeket az oldalakat végül mindig az általunk fejlesztett tartalomkezelővel szolgáltuk ki, melyből már két alkalmazást zártunk le, hogy újabb, jobb, rugalmasabb rendszert építsünk fel.

Olvassa tovább...

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

A keresőkben történt változásokkal kapcsolatos cikksorozatunk utolsó részében összegezzük az eddigi legfontosabb megállapításainkat és levonhatjuk a következtetéseinket. Cikkünk végén pedig konkrét segítséget nyújtunk abban, hogy hol tudja Ön is egyszerűen megnézni, hogy cége weboldalán keresőoptimalizálás szempontjából mi működik megfelelően és mi az, amin még javítania kellene, hogy előrébb kerülhessen a találatok között.

Olvassa tovább...