4 x 5 perc, hogy weboldala megújulhasson!

Kik vagyunk

A Retroscope Kft.-t 2009-ben alapítottuk, hogy a sok éves web fejlesztői tapasztalatunkat kamatoztatni tudjuk. Ekkorra már több tartalom kezelő rendszert láttunk és használtunk, de mivel egyik sem nyerte el teljes mértékben a tetszésünket, így elkezdtük egy saját rendszeren gondolkozni.  

Kik vagyunk

Jelenleg a második tartalomkezelő rendszerünket, a Routerunner CMS-t építettük fel, melyet az alapoktól úgy terveztünk, hogy kiküszöböljünk minden általunk látott és tapasztalt hibát és emellett megmaradjanak a korábbi rendszerünk fő előnyei, mint a felhasználóbarát szerkesztői felület és a könnyen fejleszthető, rugalmas oldalfelépítés.

A céges weboldalak mellett a legkülönbözőbb feladatokat kellett elvégeznünk történetünk során:

  • terveztünk és kiviteleztünk karrier oldalt a Procter&Gamble közép-európai központjának,
  • mi készítettük az Anilogue filmfesztivál honlapját az elmúlt 5 évben,
  • fejlesztettünk filmes témájú, közösségi szakportált, a Webse.tv-t számos extra funkcióval, játékokkal, közösségi támogatással,
  • a kezdetektől benne voltunk egy cserére alapuló ingatlanos oldal, a Csereingatlan.com tervezési folyamatában és fejlesztését is mi végeztük, ahol a háttérben egy akár több szintes cserét is összepárosító algoritmusunk fut,
  • készítettünk már kuponos oldalt is, a Medibon.hu-t, ahol a backend és a frontend is a mi munkánk gyümölcse,
  • és mi terveztük és építettük fel a Magyar Nemzeti Galéria felhasználói felületét.

Több nagy tervünk van a Routerunner CMS-el, melyet ki fogunk egészíteni különböző ágazatoknak készülő funkciókkal és csomagokkal, valamint több extra szolgáltatást fogunk a jövőben nyújtani ügyfeleinknek.