4 x 5 perc, hogy weboldala megújulhasson!

Meta adatok és a keresőoptimalizálás


  1. Meta adatoknak nevezzük azokat a háttérinformációkat, amik szükségesek az oldal megtalálásához, kiszolgálásához.
  2. Ahhoz hogy ezeket pontosan be tudjuk állítani, most is oda kell navigálnunk, amit szerkeszteni szeretnénk!
  3. Miután a Szerkesztés gombbal átváltottunk szerkesztő módra, a keret fejlécében megjelenik az aktuálisan megnyitott oldal címe és linkje, valamint egy Meta adat gomb.
  4. A cím és link mezőben egyedileg is beállíthatjuk, hogy mi jelenjen meg címként, illetve, hogy milyen linken legyen elérhető az aktuális oldal.
  5. A Meta adat gombra kattintva további paramétereket tudunk átállítani, mint például további linkeket, a keresőhöz szükséges kulcsszavakat és leírást vagy a közösségi médiában történő megosztáshoz szükséges adatok.
  6. Az itt beállított adatokat is ahogy korábban, a Jóváhagyással tud eltárolni!
Meta adatok és a keresőoptimalizálás
Újévi üdvözlet

Újévi üdvözlet

Boldog Új Évet Kívánunk minden jelenlegi és jövőbeni ügyfelünknek és partnerünknek!

Olvassa tovább...

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

Cégünk, a Retroscope Creative 2009 óta foglalkozik webfejlesztéssel. Ez alatt az idő alatt többnyire olyan felkéréseket kaptunk, amiket vagy egyáltalán nem vagy csak nehezen lehetett volna megoldani az aktuális nyílt forrású tartalomkezelő rendszerekkel.

Ezeket az oldalakat végül mindig az általunk fejlesztett tartalomkezelővel szolgáltuk ki, melyből már két alkalmazást zártunk le, hogy újabb, jobb, rugalmasabb rendszert építsünk fel.

Olvassa tovább...

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

A keresőkben történt változásokkal kapcsolatos cikksorozatunk utolsó részében összegezzük az eddigi legfontosabb megállapításainkat és levonhatjuk a következtetéseinket. Cikkünk végén pedig konkrét segítséget nyújtunk abban, hogy hol tudja Ön is egyszerűen megnézni, hogy cége weboldalán keresőoptimalizálás szempontjából mi működik megfelelően és mi az, amin még javítania kellene, hogy előrébb kerülhessen a találatok között.

Olvassa tovább...