4 x 5 perc, hogy weboldala megújulhasson!

Meglévő tartalom szerkesztése

 

  1. Navigáljon el az oldalon a szerkeszteni kívánt tartalomhoz!
  2. Kattintson a jobb felső sarokban lévő Szerkesztés gombra!
  3. Kattintson az oldalon arra a részre, amit szerkeszteni szeretne!
  4. Amennyiben az oldalon belül szerkeszthető tulajdonságról van szó, végezze el az oldal felületén belül a kívánt módosítást!
  5. Amennyiben a módosítandó tulajdonság nem szerkeszthető az oldalon belül, így a jobb oldali panelen a tulajdonságok szekció alatt fogja megtalálni.
  6. A jobb felső sarokban található zöld Jóváhagyás gombbal tudja elmenteni, a piros Elvetés gombbal pedig visszaállítani eredeti állapotra a módosításokat!

 

Meglévő tartalom szerkesztése
Újévi üdvözlet

Újévi üdvözlet

Boldog Új Évet Kívánunk minden jelenlegi és jövőbeni ügyfelünknek és partnerünknek!

Olvassa tovább...

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

Cégünk, a Retroscope Creative 2009 óta foglalkozik webfejlesztéssel. Ez alatt az idő alatt többnyire olyan felkéréseket kaptunk, amiket vagy egyáltalán nem vagy csak nehezen lehetett volna megoldani az aktuális nyílt forrású tartalomkezelő rendszerekkel.

Ezeket az oldalakat végül mindig az általunk fejlesztett tartalomkezelővel szolgáltuk ki, melyből már két alkalmazást zártunk le, hogy újabb, jobb, rugalmasabb rendszert építsünk fel.

Olvassa tovább...

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

A keresőkben történt változásokkal kapcsolatos cikksorozatunk utolsó részében összegezzük az eddigi legfontosabb megállapításainkat és levonhatjuk a következtetéseinket. Cikkünk végén pedig konkrét segítséget nyújtunk abban, hogy hol tudja Ön is egyszerűen megnézni, hogy cége weboldalán keresőoptimalizálás szempontjából mi működik megfelelően és mi az, amin még javítania kellene, hogy előrébb kerülhessen a találatok között.

Olvassa tovább...