4 x 5 perc, hogy weboldala megújulhasson!

Láthatóság beállítása


  1. Ahogy a többi pontnál is, navigáljon oda az oldalon, ahol megtalálható a módosítani kívánt elem!
  2. Kattintson most is a Szerkesztés gombra, hogy szerkesztő módba kerüljön a felület!
  3. Kattintson bele abba az elembe az oldalon, aminek változtatni szeretné a láthatósági állapotát!
  4. A jobb oldali panelen a Láthatóság szekcióban kiválaszthatja, hogy egyszerű látható - rejtett állapotot szeretné állítani az elem láthatóságát vagy dátummal akarja meghatározni, hogy mikortól látható, esetleg hogy meddig látható vagy akár mettől meddig látható az adott elem.
  5. A Jóváhagyás után a beállított láthatóságnak megfelelően fog megjelenni a látogatók számára a módosított elem, míg a szerkesztői felületen továbbra is látható marad, hogy szerkeszthető legyen.

 

 

Láthatóság beállítása
Újévi üdvözlet

Újévi üdvözlet

Boldog Új Évet Kívánunk minden jelenlegi és jövőbeni ügyfelünknek és partnerünknek!

Olvassa tovább...

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

Cégünk, a Retroscope Creative 2009 óta foglalkozik webfejlesztéssel. Ez alatt az idő alatt többnyire olyan felkéréseket kaptunk, amiket vagy egyáltalán nem vagy csak nehezen lehetett volna megoldani az aktuális nyílt forrású tartalomkezelő rendszerekkel.

Ezeket az oldalakat végül mindig az általunk fejlesztett tartalomkezelővel szolgáltuk ki, melyből már két alkalmazást zártunk le, hogy újabb, jobb, rugalmasabb rendszert építsünk fel.

Olvassa tovább...

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

A keresőkben történt változásokkal kapcsolatos cikksorozatunk utolsó részében összegezzük az eddigi legfontosabb megállapításainkat és levonhatjuk a következtetéseinket. Cikkünk végén pedig konkrét segítséget nyújtunk abban, hogy hol tudja Ön is egyszerűen megnézni, hogy cége weboldalán keresőoptimalizálás szempontjából mi működik megfelelően és mi az, amin még javítania kellene, hogy előrébb kerülhessen a találatok között.

Olvassa tovább...