4 x 5 perc, hogy weboldala megújulhasson!

Kik vagyunk

A Retroscope Kft.-t 2009-ben alapítottuk, hogy a sok éves web fejlesztői tapasztalatunkat kamatoztatni tudjuk. Ekkorra már több tartalom kezelő rendszert láttunk és használtunk, de mivel egyik sem nyerte el teljes mértékben a tetszésünket, így elkezdtük egy saját rendszeren gondolkozni.  

Kik vagyunk

Jelenleg a második tartalomkezelő rendszerünket, a Routerunner CMS-t építettük fel, melyet az alapoktól úgy terveztünk, hogy kiküszöböljünk minden általunk látott és tapasztalt hibát és emellett megmaradjanak a korábbi rendszerünk fő előnyei, mint a felhasználóbarát szerkesztői felület és a könnyen fejleszthető, rugalmas oldalfelépítés.

A céges weboldalak mellett a legkülönbözőbb feladatokat kellett elvégeznünk történetünk során:

  • terveztünk és kiviteleztünk karrier oldalt a Procter&Gamble közép-európai központjának,
  • mi készítettük az Anilogue filmfesztivál honlapját az elmúlt 5 évben,
  • fejlesztettünk filmes témájú, közösségi szakportált, a Webse.tv-t számos extra funkcióval, játékokkal, közösségi támogatással,
  • a kezdetektől benne voltunk egy cserére alapuló ingatlanos oldal, a Csereingatlan.com tervezési folyamatában és fejlesztését is mi végeztük, ahol a háttérben egy akár több szintes cserét is összepárosító algoritmusunk fut,
  • készítettünk már kuponos oldalt is, a Medibon.hu-t, ahol a backend és a frontend is a mi munkánk gyümölcse,
  • és mi terveztük és építettük fel a Magyar Nemzeti Galéria felhasználói felületét.

Több nagy tervünk van a Routerunner CMS-el, melyet ki fogunk egészíteni különböző ágazatoknak készülő funkciókkal és csomagokkal, valamint több extra szolgáltatást fogunk a jövőben nyújtani ügyfeleinknek.

Újévi üdvözlet

Újévi üdvözlet

Boldog Új Évet Kívánunk minden jelenlegi és jövőbeni ügyfelünknek és partnerünknek!

Olvassa tovább...

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

Cégünk, a Retroscope Creative 2009 óta foglalkozik webfejlesztéssel. Ez alatt az idő alatt többnyire olyan felkéréseket kaptunk, amiket vagy egyáltalán nem vagy csak nehezen lehetett volna megoldani az aktuális nyílt forrású tartalomkezelő rendszerekkel.

Ezeket az oldalakat végül mindig az általunk fejlesztett tartalomkezelővel szolgáltuk ki, melyből már két alkalmazást zártunk le, hogy újabb, jobb, rugalmasabb rendszert építsünk fel.

Olvassa tovább...

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

A keresőkben történt változásokkal kapcsolatos cikksorozatunk utolsó részében összegezzük az eddigi legfontosabb megállapításainkat és levonhatjuk a következtetéseinket. Cikkünk végén pedig konkrét segítséget nyújtunk abban, hogy hol tudja Ön is egyszerűen megnézni, hogy cége weboldalán keresőoptimalizálás szempontjából mi működik megfelelően és mi az, amin még javítania kellene, hogy előrébb kerülhessen a találatok között.

Olvassa tovább...