4 x 5 perc, hogy weboldala megújulhasson!

Ennyire egyszerűen el tudjuk intézni Önnek!

Az alábbi 6 pontban találja azt a folyamatot, aminek a végén Ön már az új, modern weboldalán fogadhatja látogatóit!

Ismerkedés a Web-plasztikával

Ha már itt van a Web-plasztikán, éppen az első 5 percét vesszük igénybe az újra designolt weboldala érdekében. Tekintse meg bemutató anyagainkat, próbálja ki demó oldalunkat, nézze meg ajánlásainkat!

Kivizsgálás

Szükségünk van újabb 5 percére, amíg kitölti kérdőívünket, hogy meg tudjuk mutatni azt a weboldalt, ami minden szempontból megfelel az Ön igényeinek.

Első vázlatok

A kérdőívét feldolgozva előkészítjük azt a legalább 2, de legfeljebb 5 tervet amiből Ön újabb 5 perc alatt kiválaszthatja az Önnek legjobban tetszőt, igényeinek leginkább megfelelőt! A design leegyeztetését követően szerződést kötünk és az első részlet kifizetése után elkezdjük új weboldalának munkálatait.

Ráncfelvarrás, tartalom beültetés

A kiválasztott vázlatra felépítjük új, re-designolt weboldalát, és a legtöbb webdesigner céggel ellentétben, mi önként és dalolva vállaljuk, hogy feltöltjük a jelenlegi weboldalának tartalmával!

Ebben a fázisban elvégezzük mind a fejlesztési, mind a tartalom szerkesztési feladatokat, és Ön mindössze 2 héten belül zökkenőmentesen átállhat új weboldalára.

Lábadozás és utógondozás

Elkészültünk az új weboldalával, feltöltöttük a tartalmát is és már csak az Ön elfogadására várunk, hogy élesíthessük. Amennyiben van saját tárhelye, ami megfelel a követelményeknek feltelepítjük oda, vagy ennek hiányában mi is biztosítani tudjuk Önnek a technikai hátteret.

Zárójelentés

Az utolsó 5 percére az elmaradhatatlan papírmunka és a honoráriumunk átutalása miatt van szükségünk, miután Ön teljes jogú tulajdonosává válik az új, Önre szabott, korszerű weboldalának.

Nézze meg tartalomkezelő rendszerünk bemutató videóit!

Olvasson tovább