4 x 5 perc, hogy weboldala megújulhasson!

Elemek törlése


  1. Most is navigáljon oda az oldalon, ahol megtalálható a törlendő elem!
  2. Mostanra már biztos nem lepődik meg rajta, hogy a Szerkesztés gombbal kell átváltani szerkesztő módra.
  3. Rákattintva az elemre a jobb oldali panelen görgessen le az Eltávolítás szekcióig vagy használja a panel fejlécében lévő gombot!
  4. A "Biztos benne?" kapcsolót állítsa át úgy, hogy "Igen! Biztos!" állásba kerüljön!
  5. Ekkor jelennek meg a törlés panel részletei, melyben megtalálható, ha több más elemet is törölne az adott elemmel együtt (azokat az elemeket, mellyek a törlendő elem alatt helyezkednek el az objektum fában).
  6. A "Törlöm mindet!" gombbal tudja elvégezni az elem vagy elemek törlését.
  7. Majd végül ezt a műveletet is csak akkor menti el a rendszer az adatbázisba és lesz élesítve, ha a Jóváhagyás gombbal elmenti.
Elemek törlése
Újévi üdvözlet

Újévi üdvözlet

Boldog Új Évet Kívánunk minden jelenlegi és jövőbeni ügyfelünknek és partnerünknek!

Olvassa tovább...

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

RouterunnerCMS - Kompromisszumok nélkül

Cégünk, a Retroscope Creative 2009 óta foglalkozik webfejlesztéssel. Ez alatt az idő alatt többnyire olyan felkéréseket kaptunk, amiket vagy egyáltalán nem vagy csak nehezen lehetett volna megoldani az aktuális nyílt forrású tartalomkezelő rendszerekkel.

Ezeket az oldalakat végül mindig az általunk fejlesztett tartalomkezelővel szolgáltuk ki, melyből már két alkalmazást zártunk le, hogy újabb, jobb, rugalmasabb rendszert építsünk fel.

Olvassa tovább...

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

Kereső helyett felhasználói élményoptimalizálás

A keresőkben történt változásokkal kapcsolatos cikksorozatunk utolsó részében összegezzük az eddigi legfontosabb megállapításainkat és levonhatjuk a következtetéseinket. Cikkünk végén pedig konkrét segítséget nyújtunk abban, hogy hol tudja Ön is egyszerűen megnézni, hogy cége weboldalán keresőoptimalizálás szempontjából mi működik megfelelően és mi az, amin még javítania kellene, hogy előrébb kerülhessen a találatok között.

Olvassa tovább...